HOLGERS GALLERI

Holgers galleri

HOLGERS GALLERI
Strandvägen 17
457 45 Hamburgsund
mobil: 0709-817687
info@holgersgalleri.se
www.holgersgalleri.se

Holgers galleri

Holgers galleri är det lilla galleriet med hjärtat i Bohuslän. Du hittar oss bland röda sjöbodar, havet och granitberget. Det lilla kapellet på Hamburgö ligger som närmsta granne och är placerat som ett fint smycke i blickfånget.

Galleriet har en stark inriktning på fotografier från Bohuslän, men naturligtvis visar vi även tavlor från andra delar av världen. Vår målsättning är att du som besökare skall njuta en stund av bilder som ger en speciell upplevelse.

Men vi erbjuder också våra besökare en läsupplevelse. Barnböckerna om Holgers äventyr bland klippor och hav, är en självklar barnbok för de minsta. Kolla mer på Holgers egen hemsida www.holgersidan.se.

Vi tillhandahåller också böcker från lokala författare, som skrivit skrönor och historiska berättelser om skärgården. 

Holgers Galleri tar emot gästutställare. Betongkonstnärer från 2XM har en permanent utställning bland alla våra tavlor. De producerar fantastisk nyttokonst i betong, som inspirerats av vårt bohuslänska landskap. Kolla på deras instagramkonto 2_x_m.

Galleriet är ett sommargalleri med öppettider anpassade efter väder och vind.

Ring gärna för privat visning.  

HOLGER STÖTTAR SCEN PÅ BÔNN

I ett gammalt stenbrott strax utanför Hamburgsund ligger Scen på Bônn – en unik arena och utomhusscen för bland annat musik, underhållning och teater. Bergskrönen och skogen i bakgrunden bildar tillsammans med granitblocken en magisk spelplats som fascinerat många besökare. Föreningen ”Scen på Bônn” har som mål att fylla spelplatsen med evenemang och aktiviteter som skapar en levande scen och träffpunkt året om, med tyngdpunkt på sommarhalvåret. De senaste åren har Scen på Bônn gästats av evenemang som exempelvis Haaks, Jill Johnson, Ebbot, Sven-Ingvars, Nationalteatern, Echoes – a Tribute to Pink Floyd, Svenska Hits, Barnteaterveckor, Allsång, Folkmusik, Tonerna de Gå, vårfester, sommarfester, oktoberfester med mera.

Trots att sommaren kommer att vara annorlunda i år har SCEN PÅ BÔNN ett fortsatt behov av intäkter till bl a arrende, underhållning, och löpande avgifter. Gör som Holger STÖTTA SCEN PÅ BÔNN du också.

Sätt in valfritt belopp på bankgiro 606-8456 eller swisha 123 362 21 72

Holger sponsrar